Maahantuonti Agri-Kymi

LIETEVAUNU NESTEMÄISTEN JÄTTEIDEN KULJETUKSEEN

Tempon kevytkulkuiset imulevitysvaunut on suunniteltu tehokkaiksi työkaluiksi maatiloille ja urakointiin. Ne soveltuvat lietelannan ja muiden nestemäisten jätteiden kuljetukseen sekä levitykseen. Vaunuja on saatavilla kolmea kokoa: 8 m3, 12 m3 ja 16 m3.

Tempo-kärryn teliakseliston ja leveiden renkaiden ansiosta pintapaine jää erittäin pieneksi ja vaunu kulkee kevyesti ja vakaasti pehmeässäkin maastossa. Vaunun kaikkia toimintoja, hydraulista imuletkun ja purkausluukun käsittelyä, täyttöpumppuja sekä sekoitus- ja levityspumppuja voidaan hallita suoraan traktorin ohjaamosta.

Muiden Tempo-työkoneiden tapaan myös lietevaunujen vakiovarustus on runsas: jarrut, valot, hydraulisesti käsiteltävä imuletku ja purkausluukku sekä valmius takaimulle.

Lietteenlevitysvaunun (käytetään myös nimiä lietevaunu, lietekärry tai imulevitysvaunu) avulla lietesäiliöistä saadaan imettyä, kuljetettua ja levitettyä lietettä pelloille tai toiseen varastointipisteeseen. Toimenpide vaatii laadukkaat välineet, jotta se sujuu mahdollisimman helposti ja aiheuttamatta esimerkiksi ylimääräisiä hajuhaittoja. Ensinnäkin imuletkun on oltava tarpeeksi pitkä, jotta se ulottuu lietealtaan pohjaan asti ja pumpun tehokas, jotta liete kulkeutuu säiliöön jouhevasti. Vaunun renkaiden on oltava leveät, jotta vaunun paino jakautuu tasaisesti eikä se pääse uppoamaan peltoon.

Tempo-lietevaunuissa on leveät renkaat ja pieni pintapaine, joten vaunu kulkee kevyesti ja vakaasti.

Valikoimistamme löytyy kolme säiliökokoa, joista isointa käytetään yleensä urakoinnissa ja pienemmät on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Kaikkia toimintoja voidaan ohjata suoraan traktorin ohjaamosta, mikä tuo siisteyttä työhön ja vähentää hajuhaittoja. Kauttamme saat lietevaunuun myös kätevät lisävarusteet, kuten säiliön epoksoinnin. Se luo säiliön sisäpinnalle pinnoitteen ja pidentää sen käyttöikää. Imulevitysvaunua voi käyttää myös esimerkiksi asfalttitöissä vedenkuljetukseen.

Tehokkaat pumput käyttötarpeen mukaan

Pienempien Tempo-lietevaunujen (8 ja 12 m3 ) täyttö tapahtuu laadukkaalla ja luotettavalla Hertell-alipainekompressorilla. Säiliön täyttymistä voidaan seurata täytön osoittimesta. Säiliön täytyttyä kaksikuulainen ylitäytönestin sulkee imun automaattisesti. Tämän lisäksi vaunussa on toinen sakkakupilla varustettu ylitäytönestin, joka varmistaa että nestettä ei missään olosuhteissa pääse kompressorille. Vaunussa on myös alipainevaroventtiili, joka estää liian suuren alipaineen muodostumisen.

Isoimmassa Tempo-lietevaunussa (16 m3) on tehokas ja kestävä Reini-uppopumppu, joita on saatavana kahdessa kokoluokassa.

Reini-2R on yleinen lietepumppu traktorikäyttöön. Sen suurin tuotto on 5000 litraa minuutissa. Voimansiirrossa käytetään laadukasta hammasratasmoottoria joka on vahvistettu voideltavalla tukilaakerilla.

3R-pumppumalli on erinomainen valinta paksulle lietteelle. Maksimituotto on 6000 litraa minuutissa. Pumpussa on voideltava tukilaakeri, jonka tehtävä on suojata moottoria juoksupyörän rasituksilta sekä pumpattavan aineen epäpuhtauksilta. Pumppupesässä on kietoutumissuoja, jonka tarkoitus on estää esimerkiksi narun tai muovin kietoutuminen juoksupyörän akselille. Imuaukolla on leikkuuterät.


Kaikissa Tempo-lietevaunuissa on hydraulinen imupuomin
hallinta ja tehokas levityspumppu, jonka kierrosnopeus on
540/1000 rpm.

Vertaile tuotteita - tekniset tiedot

  • MZHT-12

  • MZHT-16

  • MZHT-8

Avaa vertailu
MZHT-8MZHT-12MZHT-16
Tilavuus (m3)81216
Paino (kg)320039005000
Pituus (m)6,557,48,6
Leveys (m)2,52,72,95
Korkeus (m)3,13,23,6
Hydrauliset jarrutEtupyörilläEtupyörillä4-pyörä
PumppuHertell B-2200Hertell B-2200Reini
Levitysleveys (m)6-126-126-12
Säiliön täyttöaika (min)N. 4N. 6N. 4
Renkaat550/45-22.5600/55R26.5800/45R26.5
Renkaat
  • Suurien renkaiden ansiosta pintapaine jää pieneksi
Säiliö
  • Saatavana myös epoksoituna (lisävaruste)
Tehokas pumppu
  • Täyttö tapahtuu Hertell-alipainekompressorilla tai Reini-uppopumpulla

Pyydä tarjous tai kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy lisää asiantuntijalta

Agri-Kymi logo

Agri-Kymi maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Tuomme markkinoille ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita, laadukkaita ja järkevästi hinnoiteltuja. Laajasta valikoimastamme löydät myös varaosat ja tarvikkeet.

Tutustu

Samuli Lindeman

Tekninen tuotepäällikkö
020 743 2047
samuli.lindeman@agrikymi.fi

Maahantuonti Agri-Kymi

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

        

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi
'