Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Vankat Tempo-maansiirtovaunut suomalaisiin töihin

Tempo-maansiirtovaunuja on saatavilla useissa eri kokoluokissa jopa 26 tonnin kantavuuteen saakka.

Tempon maansiirtovaunut on valmistettu parhaita eurooppalaisia materiaaleja ja komponentteja käyttäen. Pitkäaikainen kokemus, tarkka suomalainen suunnittelu ja laatuun panostava valmistus varmistavat, että Tempon maansiirtokärry palvelee sinua pitkälle tulevaisuuteen. Tempo-maansiirtovaunun malleja on sekä maatilan perustöihin että PRO-malleina ammattilaiskäyttöön.

Tempon traktorin perävaunut on rakennettu suomalaisiin olosuhteisiin ammattilaisille, jotka etsivät kestävää ja toimintavarmaa maansiirtoperävaunua järkevään hintaan.

Maansiirtovaunut maatilakäyttöön »
PRO maansiirtovaunut ammattikäyttöön »

Tempo on Agri-Kymin oma tuotemerkki

Tempo-vaunuissa on panostettu erityisesti järkevään hinta-laatusuhteeseen. Traktorin perävaunun suunnittelussa on ollut tärkeää erityisesti käytännöllisyys: ne on helppo korjata itse, joten työt eivät joudu seisomaan korjausta odotellessa. Kehitämme ja laajennamme Tempo-tuoteperhettä jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Tempon maansiirtovaunut valmistetaan Virossa. Sekä työn että käytettävien komponenttien laatuun panostetaan tarkasti. Samoja komponentteja ja materiaaleja on käytetty jo vuosikymmeniä. Agri-Kymi tekee omaa tuotekehitystä mm. asentamalla osan komponenteista itse. Agri-Kymin perustaja Jaakko Pirinen on suunnitellut Tempo-maansiirtovaunut ja niitä on kehitetty vuosien aikana asiakkaiden antaman palautteen perusteella.

Vaunujen toimitusaika riippuu räätälöinnin määrästä. Perusvaunuja löytyy heti varastosta, mutta enemmän räätälöintiä vaativat vaunut tilataan valmistajalta, ja valmis tuote on asiakkaalla muutaman kuukauden sisällä. Silloin asiakas saa juuri sellaisen tuotteen, kuin haluaa.

Myös väri voidaan useissa malleissa valita asiakkaan toiveen mukaan. Tempon suosituin väri on tumma harmaa, mutta vaunuja on saatavissa käytännössä kaikissa RAL-värikartan väreissä.  Tempoja on myös maalattu joidenkin traktoreiden tarkkojen erikoisvärien mukaan.

TEMPO-MAANSIIRTOVAUNUJEN TAKUU

Tempon maansiirtovaunuille annamme kahden vuoden takuun.

Takuu kattaa kaikki vaunun valmistusvirheet ja koskee myös kuluvia osia, jos niissä ilmenee valmistusvirheitä. Olemme maahantuoneet vaunuja jo yli 15 vuotta ja valinneet vain parhaimman laadun komponentteja. Vaunut tarkastetaan ja viimeistellään Kouvolassa, joten jokainen vaunu on luovutettaessa käyttökunnossa ja varustettu asiakkaan haluamilla lisävarusteilla. Luotamme eri valmistajien hyviin laatustandardeihin ja siksi olemmekin ainoa traktorin perävaunujen maahantuoja, joka myöntää kahden vuoden takuun.

Tempo-perävaunuihin saa uusia osia kuluneiden tilalle nopeasti suoraan varastostamme tai verkkokaupastamme.

Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

        

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi Oy
'