Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Juontokourat

Tempo-juontokoura tehokkaaseen puun juontoon, kuljetukseen ja pinoamiseen.

Traktorin takalaitteeseen kiinnitettävä Tempo-merkin juontokoura on edullinen, erittäin ketterä ja metsäystävällinen työväline puiden juontoon, kuljetukseen ja pinoamisiin. Se sopii esimerkiksi viljelijöille ja kevyisiin metsätöihin. Juontokoura sopii nopeaan puunkuljetukseen lyhyemmillä matkoilla. Puiden nostaminen onnistuu helposti hankalastakin paikasta, ja leukojen välin saa säädettyä 15 cm:stä jopa kahteen metriin. Sillä voi siis tarvittaessa siirtää vaikka yhden puun, tai sitten isommankin nipun.

Juontokouran 3-leukainen rakenne ja vastapankko oikovat kuitupuut hyvin, jolloin kuljetus ja pinoaminen helpottuu. Juontokouran niveltyvän rungon ansiosta taakka myötäilee traktorin liikkeitä. Juontokouran hydraulisen käännön ansiosta runkojen korjaaminen tapahtuu kasvavaa puustoa vahingoittamatta, vaikka traktori ei olisikaan samassa linjassa puupinon kanssa.

Umpinaisen 3-pistekiinnityksen ansiosta runkojen päiden tasaus tapahtuu helposti. Juontokouran suuren (2 m) aukeaman ansiosta kuljetuskapasiteetti on noin 1,5 m3 (kolmen metrin puilla). Juontokouralla onnistuu myös yksittäisten (minimihalkaisija 15 cm) runkojen kuljetus. Tempo- juontokoura soveltuu hyvin myös pyöröpaalien käsittelyyn.

Pyydä tarjous tai kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy lisää asiantuntijalta

Agri-Kymi logo

Agri-Kymi Oy maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Tuomme markkinoille ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita, laadukkaita ja järkevästi hinnoiteltuja. Laajasta valikoimastamme löydät myös varaosat ja tarvikkeet.

Tutustu

Samuli Lindeman

Tekninen tuotepäällikkö
020 743 2047
samuli.lindeman@agrikymi.fi

Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

        

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi Oy
'