Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Takalanat 4

Tempo-takalana on rakennettu kestämään suuria rasituksia ja kovia iskumaisia kuormia. Tempo-lana soveltuu maantasoitukseen ja lumitöihin eli monenlaisiin käyttöolosuhteisiin, mikä näkyy parhaiten niiden vankassa rakenteessa.

Tempo-merkin takalana on vankkaa tekoa, ja soveltuu kestävyytensä sekä joustavuutensa vuoksi vaativiinkin töihin. Hyvin suunnitellun tekniikkansa ja vahvan rakenteensa ansiosta Tempo-takalana on erinomainen valinta, kun työlaitteelta vaaditaan pitkää käyttöikää. Traktorin perään kiinnitettävällä lanalla tasaat niin tiet kuin pihatkin, ja talvella hoidat sen avulla näppärästi lumenaurauksen.

Tempo-takalana on pitkäaikaisen kokemuksen ja perusteellisen suunnittelun ansiosta rakennettu kestämään suuria rasituksia ja kovia iskumaisia kuormia. Tempo-lana soveltuu maantasoitukseen ja lumitöihin eli monenlaisiin käyttöolosuhteisiin, mikä näkyy parhaiten niiden vankassa rakenteessa. Levy kääntyy eri työasentoihin jopa 360 astetta nopeasti ja helposti. 

TAKALANAN OMINAISUUDET

Tempo-lanaa on saatavilla työleveyksillä 2,5-3 metriä. Vakiovarusteisiin kuuluvat terän hydraulinen kääntö sekä käännettävä, kaksipuolinen kulutusterä. Kulutusterän toinen puoli on tasainen ja toinen hammastettu. Useimmissa malleissa vakiovarusteena on myös kierresäätöiset tukipyörät, jotka helpottavat työntekoa. Tempon takalanojen tuoteryhmästä löydät myös lumisiivellä varustetun lanan. Tempo-takalanan kaikki nivelet ovat rasvavoideltavia, mikä varmistaa laitteen häiriöttömän käytön vuosiksi eteenpäin.

Takalana on kooltaan pieni ja ketterä, mikä helpottaa sen säilytystä ja käyttöä. Se sopii erinomaisesti tien- ja pihanhoitoon. 360 astetta kääntyvän terän avulla työskentely onnistuu myös hankalammissa paikoissa. Kuluneen terän voi vaihtaa helposti uuteen, mikä pidentää työkoneen käyttöikää. Varaosapalvelustamme saat kätevästi uudet terät ja muut tarvittavat varaosat.

Vertaile tuotteita - tekniset tiedot

LR4.5LR6.5
Työleveys (m)3,052,75
Paino (kg)745665
Rungon säätöHydr.Hydr.
KääntösylinteriKylläKyllä
Tukipyörät6.00-96.00-9
Terän korkeus (cm)63-10563-100
LumisiipiKylläKyllä

Pyydä tarjous tai kysy lisää tuotteesta

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy lisää asiantuntijalta

Agri-Kymi logo

Agri-Kymi maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Tuomme markkinoille ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita, laadukkaita ja järkevästi hinnoiteltuja. Laajasta valikoimastamme löydät myös varaosat ja tarvikkeet.

Tutustu

Samuli Lindeman

Tuotetuki
020 743 2047
samuli.lindeman@agrikymi.fi

Ajankohtaista

22.4.2022

Tempolla on hyvä levittää kuivaa lantaa, nesteitä tai vaikka lunta »

19.1.2022

Tempo-vaunujen käyttöönotto ja huolto-ohjeet »

26.11.2021

Koneurakointiyrittäjä panostaa huoltoon ja ajantasaiseen kalustoon »

Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

        

 

Copyright © 2022 Agri-Kymi Oy
'