Maahantuonti Agri-Kymi Oy

TEHOKKAAT TEMPO-LANNANLEVITYSVAUNUT SUOMALAISIIN OLOSUHTEISIIN

Tempo tarjoaa tehokkaat nestemäisen tai kuivan lannan levitysvaunut suomalaisiin olosuhteisiin. Tempo-peräkärryt on rakennettu ammattilaisille, jotka etsivät kestävää ja toimintavarmaa ratkaisua järkevään hintaan.

Mallistossamme on Tempo-kuivalannanlevitysvaunuja, joita on saatavilla pysty- ja vaakarepijäkeloilla, sekä kevytkulkuisia imulevitysvaunuja, jotka on suunniteltu tehokkaiksi työkaluiksi maatiloille ja urakointiin. On sitten kyse kuivalantavaunusta tai lietevaunusta, traktorin kärryjä on helppo käsitellä.

Kuivalantavaunut »
Lietevaunut »

Tempo on Agri-Kymin oma tuotemerkki

Tempo-vaunuissa on panostettu erityisesti järkevään hinta-laatusuhteeseen. Traktorin perävaunun suunnittelussa on ollut tärkeää erityisesti käytännöllisyys: ne on helppo korjata itse, joten työt eivät joudu seisomaan korjausta odotellessa. Kehitämme ja laajennamme Tempo-tuoteperhettä jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Tempon lantavaunut valmistetaan Valko-Venäjällä ja Latviassa. Sekä työn että käytettävien komponenttien laatuun panostetaan tarkasti. Samoja komponentteja ja materiaaleja on käytetty jo vuosikymmeniä. Agri-Kymi tekee omaa tuotekehitystä mm. asentamalla osan komponenteista itse.

Tempo-perävaunuihin saa uusia osia kuluneiden tilalle nopeasti suoraan varastostamme. Kun tilaat varaosan ennen klo 12, lähetämme sen eteenpäin jo samana päivänä.

Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

        

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi Oy
'