Maahantuonti Agri-Kymi Oy

TEMPO-PAALIKÄRRYT SUURILLE KUORMILLE JA NOPEAAN AJOON

Tempo-paalivaunut on tehty suurille kuormille ja nopeaan ajoon. Järeästä putkipalkista tehty ja usealla poikittaisella välipalkilla jäykistetty suorakaiteen muotoinen runko kestää kuorman aiheuttamat väännöt. Näin valmistettuna saadaan suuri kantavuus omapainon jäädessä pieneksi.

Vaunuja käytetään pääasiassa heinä- ja olkipaalien ajoon mutta paljon myös sermeillä varustettuna esimerkiksi juureslaatikoiden kuljetukseen. Lavan pohja on tasainen, jolloin paalit eivät rikkoonnu kuormattaessa. Hydrauliset sivulaidat helpottavat lastausta ja pitävät kuorman paikoillaan.

Hydraulisilla laidoilla varustettuja paalikärryjä on saatavilla kantavuudeltaan kolmessa kokoluokassa: 12, 18 ja 20 tonnia ja sermeillä varustettuja neljässä: 9, 12, 18 ja 20 tonnia.

Paalivaunut sermeillä »
Paalivaunut hydraulisilla laidoilla »

Tempon hiipivä ja etupyörää käännössä keventävä teli on sijoitettu niin, että paalivaunu kääntyy ketterästi myös peltotielle.  Teräksistä lavaa kiertää putkipalkki, josta muodostuu lavanreunaan tukeva kynnys. Lavan alapuolella on sidontaliinojen kiinnityspaikat. Tempo-paalivaunuja on saatavilla alaslaskevilla tai ylösnousevilla hydraulilaidoilla.

Paalivaunu on mahdollista saada myös mekaanisella etu- ja takasermillä. Vahvat sermit sidonnan ohella varmistavat, että rehupaalit tai laatikot pysyvät paikoillaan.

Vetoaisa on kumivaimennettu eli se estää traktorin vetokoukkuun kohdistuvia iskuja. Lisävarusteena on isompiin vaunuihin saatavana myös hydraulisesti vaimennettu vetoaisa. Suuremmissa vaunuissa on hydraulinen tukijalka.

Vakiovarusteina paalivaunuissa ovat myös äärivalot eli oranssit ledit sivuilla ja ajovalot takana. Lisävarusteena saa muitakin työvaloja. Vaunussa on aina myös tarvikelaatikko kuormaliinoja ja muita tarvikkeita varten. Tarjolla on myös eri rengasvaihtoehtoja.

Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

        

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi Oy
'