Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Tempo PRO -maansiirtovaunut

Tempo PRO -maansiirtovaunut ovat ammattikäyttöön esimerkiksi urakoitsijoille tarkoitettuja vankkarakenteisia mutta helposti käsiteltäviä maansiirtokärryjä vaativaan ja raskaaseen maanajoon. Maansiirtovaunut voi räätälöidä oman käyttötarpeen mukaan kokoluokasta riippumatta. Mallistossamme on saatavilla traktorin maansiirtokärryjä aina 26 tonnin kantavuuteen asti.

Tempo PRO -maansiirtovaunut ammattilaisille. PRO-malliston maansiirtovaunut on valmistettu vaativaan, raskaaseen maanajoon. Pitkäaikainen kokemus, tarkka suomalainen suunnittelu ja laatuun panostava valmistus varmistavat, että Tempo PRO -maansiirtovaunusta on sinulle hyötyä pitkälle tulevaisuuteen.

Kanttilavalliset maansiirtovaunut »
Dumper-lavalliset maansiirtovaunut »

Räätälöi maansiirtovaunu juuri omien tarpeidesi mukaan!

Tempo PRO -maansiirtovaunut saat räätälöityä juuri oman käyttötarpeesi mukaan, kokoluokasta riippumatta. Mallistossamme on saatavilla kärryjä aina 26 tonnin kantavuuteen asti. Lavan materiaalit ja seinämäpaksuudet voit valita omien vaatimustesi mukaisesti. Materiaalivaihtoehtoina S355, Strenx® tai Hardox®.

Lavamalleja Tempo-maansiirtovaunujen PRO-mallistossa on kaksi: suorakaiteen muotoinen lava ja puolipyöreäpohjainen Dumper-lava. Kolmella poikkipalkilla jäykistetty leveä putkipalkkirunko kestää reilusti kuormitusta ja kippauksen aiheuttamaa vääntöä. Lavan pohjan paksuudeksi voi valita 5–8 mm ja laitojen materiaalin seinämäpaksuudeksi 3–6 mm.

  • Suorakaiteenmuotoinen ja kolmella poikkipalkilla jäykistetty leveä nelikulmaputkipalkkirunko kestää reilusti kuormitusta ja kippauksen aiheuttamaa vääntöä.
  • Saatavilla myös puolipyöreäpohjainen Dumper-lava!

Kaikissa Tempo PRO -maansiirtokärryissä on vakiona keinuteli. Hiipivä telirakenne takaa miellyttävän menon epätasaisemmassakin maastossa.

Takalaitoja vaunuihin on saatavana kolme erilaista:

  • Hydraulisesti ylös nouseva laita, joka sopii hyvin urakointikäyttöön ja maanajoon. Takalaidassa vakiona viljaluukku ja soraketjut.
  • Sekalaiseen käyttöön ja vaikka koneiden kuljetukseen sopiva alas kääntyvä kamilaita
  • Kevyempään maatilakäyttöön soveltuva mekaaninen ylhäältä saranoitu ja sivulle kääntyvä combi-takalaita

Laajasta valikoimasta löydät juuri omaan käyttöösi sopivat lisävarusteet.

Myös väri voidaan valita asiakkaan toiveen mukaan. Tempon suosituin väri on tumma harmaa, mutta vaunuja on saatavissa käytännössä kaikissa RAL-värikartan väreissä.  Tempoja on myös maalattu joidenkin traktoreiden tarkkojen erikoisvärien mukaan.

PRO-malliston maansiirtokärryt on tehty vaativaan ammattikäyttöön.

Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

        

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi Oy
'