Maahantuonti Agri-Kymi

KESTÄVÄT TEMPO-TYÖKONEET KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

Tempo-työkoneissa on panostettu erityisesti järkevään hinta-laatusuhteeseen. Tuoteperheeseen kuuluu muun muassa lautasniittokoneita, juontokouria, lumilinkoja ja takalanoja. Vaativiin olosuhteisiin suunnitellut laitteet kestävät Suomen vaihtelevaa ilmastoa, kolauksia ja esteitä. Tempo on Agri-Kymin oma tuotemerkki.

  • Vankkarakenteinen Tempo-lautasniittokone on edullinen ja tehokas vaihtoehto niittokoneeksi niin maatilalle kuin urakointikäyttöön esimerkiksi tienvarsiniittoon.
  • Tempo-takalanat soveltuvat maantasoitukseen ja lumitöihin eli monenlaisiin käyttöolosuhteisiin, mikä näkyy parhaiten niiden vankassa rakenteessa. Tempo on erinomainen valinta, kun traktorin takalanalta vaaditaan pitkää käyttöikää.
  • Tehokas kierukkasyöttöinen Tempo-lumilinko poistaa lumen tehokkaasti ja puhaltaa sen kauas. Suoran siiven ja avaran heittokammion ansiosta Tempo-lumilinko toimii myös nuoskalumessa.
Niittokoneet »
Takalanat »
Lumilingot »

TEMPO-KONEET OVAT JÄRKEVÄ VALINTA

Agri-Kymin oma tuotemerkki Tempo tarjoaa maanviljelijöille ja urakoitsijoille laatua järkevällä hinnalla. Suunnittelussa on panostettu erityisesti koneiden vahvaan laatuun mutta myös käytännönläheisyyteen: ne on helppo korjata itse, joten työt eivät joudu seisomaan korjausta odotellessa.  

Tuoteperheeseen kuuluu työkoneiden lisäksi perävaunuja, raskaita maansiirtovaunuja, paalivaunuja, lannanlevitysvaunuja ja imulevitysvaunuja. Kehitämme ja laajennamme Tempo-tuoteperhettä jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Maahantuonti Agri-Kymi

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

        

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi
'