Maahantuonti Agri-Kymi Oy

TEMPO-TAKALANA KETTERÄÄN LUMENAURAUKSEEN

Tempon takalanojen tuoteryhmästä löydät myös lumisiivellä varustetun lanan. Tempo-merkin takalana on vankkaa tekoa, ja soveltuu kestävyytensä sekä joustavuutensa vuoksi vaativiinkin töihin. Hyvin suunnitellun tekniikkansa ja vahvan rakenteensa ansiosta Tempo-takalana on erinomainen valinta, kun perälevyltä vaaditaan pitkää käyttöikää.

Tempo-takalana on pitkäaikaisen kokemuksen ja perusteellisen suunnittelun ansiosta rakennettu kestämään suuria rasituksia ja kovia iskumaisia kuormia.

Takalana on kooltaan pieni ja ketterä, mikä helpottaa sen säilytystä ja käyttöä. Se sopii erinomaisesti tien- ja pihanhoitoon.

Vakiovarusteisiin kuuluvat terän hydraulinen kääntö sekä käännettävä, kaksipuolinen kulutusterä. Kulutusterän toinen puoli on tasainen ja toinen hammastettu. Vakiovarusteena Tempo-takalanoissa on kierresäätöiset tukipyörät, jotka helpottavat työntekoa.

Tempo-takalanan kaikki nivelet ovat rasvavoideltavia, mikä varmistaa laitteen häiriöttömän käytön vuosiksi eteenpäin.

Kuluneen terän voi vaihtaa helposti uuteen, mikä pidentää työkoneen käyttöikää. Varaosapalvelustamme saat kätevästi uudet terät ja muut tarvittavat varaosat.

Vertaile tuotteita - tekniset tiedot

  • LR4.5

  • LR6.5

Avaa vertailu
LR4.5LR6.5
Työleveys (m)3,052,75
Paino (kg)745665
Rungon säätöHydr.Hydr.
KääntösylinteriKylläKyllä
Tukipyörät6.00-96.00-9
Terän korkeus (cm)63-10563-100
LumisiipiKylläKyllä

Pyydä tarjous tai kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy lisää asiantuntijalta

Agri-Kymi logo

Agri-Kymi Oy maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Tuomme markkinoille ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita, laadukkaita ja järkevästi hinnoiteltuja. Laajasta valikoimastamme löydät myös varaosat ja tarvikkeet.

Tutustu

Samuli Lindeman

Tekninen tuotepäällikkö
020 743 2047
samuli.lindeman@agrikymi.fi

Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

        

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi Oy
'